Pariisi oli tarkoitus voittaa

Jos sinulle kehittyy ajatus siitä, Manu, Arsenal yksinkertaisesti oli mahdollisuus pelata vastaan Pariisilaiset samaan aikaan, kun ainoa hanke, emery muotoutumassa. Onko Espanjalainen, nyt koko joukkue on saatavilla optimaalinen muoto ja mukauttaa vaatimukset hänen mentori, tuskin olisi tarvetta kirjoittaa Blaise Matuidi vasemmalla reunalla hyökätä pitääkseen Alexis Sanchez. Hän tuskin piti vaihtaa suosikki muodostelma 4-2-3-1 4-3-3, jolloin hänen joukkue ilman pelinrakentaja. Joka tapauksessa Cavani niin häpeämättömästi sotkee portin vastustaja.

Arsenal ei näytä mitään merkittävää, kun taas Pariisissa pelataan inspiraatiota, ajoittain heittää kauniita yhdistelmiä, sulautuu pisteytys mahdollisuuksia. Joga Bonito (kauan.: joga bonito; käännetty: kaunis peli) eilen vallitsi joukkoon Pariisilaiset, kuten laatikko, se oli enemmän kuin juego Bonito (espanja: juego bonito; käännetty: kaunis peli), anteeksi kiroilua. Espanjan vastaava on se, mitä me teimme eilen Cavani: yritti pelata esteettisesti kaunis, mutta se oli juego, eli kamala.

Pariisi oli tarkoitus voittaa, mutta hävisi lopulta kaksi pistettä. Jos tämä on totta? Ehkä, Kyllä. Voit antaa leikkaus kaikki rakentaa vastustaja kuin jos siirto paperia, Marco verratti, voit huijata puolustaja yksi kantapää kuin angel Di Maria, mutta se ei välttämättä riitä ottamaan kolme pistettä. Arsenal olisi onniteltava siitä, että onnistunut tulos vaikein ottelu lohkovaiheessa. Ja PSG on hyvä opetus, joka voi palvella tulevaisuudessa: se ei riitä vain pelata kauniisti, sinun täytyy myös pisteet.

Opetus Pariisilaiset saada alussa kausi, pelaa kolme peliä peräkkäin vastaan vahva tarpeeksi vastustajia (noin. “Monaco”, “Saint-Etienne” ja “Arsenal”). Eteenpäin seuraavaan yhteenottoon gunners 12 virallista ottelua ja vastustaja ei voi oikeasti laittaa alle kysymys valtaa PSG. Marseille tänään ei ole yksi, “Bordeaux”, kunnes ei ole liian vakaa, Lille on nyt rullauksen. Ludogorets ja Basel? Älä kerro! Tänä aikana, ranskan klubi voi oppia, tehdä virheitä, ja jos et pisteet tyytymään Arsenal, niin ainakin saapua Emirates parhaassa kunnossa.

Emery on sovittu johtaa PSG jotta voidaan saavuttaa, mitä hän ei ole vielä saavutettu. Nämä tehtävät ratkaistaan kokouksissa vastustajia kuin Arsenal. Enemmän lohkovaiheessa Mestarien Liigan piirtää voinut antaa. Espanjalainen näytti ovat löytäneet hänen seuran, koska hän ja hänen uusi joukkue haluavat samaa asiaa — tunnustaminen korkeimmalla tasolla. Joten se on mielenkiintoista nähdä, miten peli kehittyy Pariisilaiset tällä kaudella. Älä kiirehdi tehdä pilkkaa valmennus ympäröi tuki ja luottamus Edinson Cavani. Vain antaa ajan tehdä tehtävänsä, ja pian Paris hankkeen emery julistaa itsensä kokonaan äänellä. Ensimmäinen pannukakku on aina muhkurainen, mutta se ei tarkoita mitään.

Sponsorit artikkeli: arvostelu ja yhtiö – Katso lisää ja viimeisellä sivulla sponsoriltamme – lue ja kasino bonus