Selectarea și depozitarea de semințe de in

Verde cocktail. O jumătate de banană, un măr mediu, un buchet de spanac si doua crengute de telina, puneți în castron de-un blender si amestecati, după aceea, la ea se adaugă un sfert de lingurita de semințe de in. Un astfel de cocktail ideală .
Cocktail cu semințe de floarea-soarelui. Într-un pahar de suc proaspat de morcovi, se toarnă o jumătate de lingură de ulei de semințe de in și adăugați o lingură de sămânță. Lăsați o băutură la cinci minute, apoi se amestecă și se bea.

Selectarea și depozitarea de semințe de in

Semințe bune au -brun, uneori, de culoare galbenă, dar, seminte de floarea-soarelui cu negru sau cu o tentă gri vorbesc despre calitatea proastă a produsului. În afară de aceasta, ei ar trebui să fie friabilă și uscate, dar, de asemenea, o caracteristică ușor miros, fără impurități .

Lumina soarelui afectează grav gustul semințe de in, ceea ce le face . Prin urmare, păstrați-le recomandat într-un loc întunecat, uscat, de preferință scăzută temperatură. În cazul în care semințele pot fi plasate la o sticlă sau -un borcan sau un vas ceramic. Unii recomanda un magazin de semințe în congelator.
Prejudiciul semințe de in

În ciuda de mare beneficiu pentru organism să ia semințe de in pentru pierderea în greutate se poate de departe nu toate. Acestea sunt contraindicate celor care suferă de hepatită, pietre la rinichi, boli acute a intestinului, în special însoțite de diaree, ciroză hepatică, colecistită, în faza acută și inflamație oculară corneei. Pentru toate celelalte semințe de in, aplicarea căruia a fost realizat după toate regulile, nici un rău nu va aduce și mai mult, va deveni un minunat adaos la dieta.

Hipoalergenic dieta pentru copii, adulți și care alăptează

În timpul nostru, de la diferite tipuri de alergii suferă mai mult de jumătate din întreaga populație a pământului. Astfel prevalența acestei boli, oamenii de stiinta se leaga cu o multitudine de factori, este și ecologică nefavorabilă mobilier, produse care nu corespund, cu o abundenta de aditivi, “chimia” mijloacele folosite în viața de zi cu zi și așa mai departe poate Provoca tot felul de lucruri – de praf, animale, polen de plante, medicamente, alimente și chiar soare sau frig.
Semne de alergie

Diferite persoane manifesta o reacție alergică poate fi diferit. Cele mai frecvente semne sunt – umflarea, mâncărime, strănut, nas înfundat, înroșirea ochilor, dificultăți de respirație, înroșirea pielii și erupții cutanate. Toate aceste manifestări pot fi combinate sau să apară separat. La sugari reacția negativă la alimente, de obicei, se manifestă prin erupție cutanată, puternic roșeață pe obraji, urmată de formarea pe ele se rumeneste, .

Web page: további információk and a page for Romanians cele mai eficiente pastile de slabit scadereingreutate.com