UC Sampdoria – AS Řím 3:2

AS római földre esett Sampdoria és a Juventus első folytatta távolodott. Romans ma bizonyította nagyon gyenge teljesítményt, így a Sampdoria sikerült viszont az egész mérkőzést, és nyerni 3: 2!

Sampdoria akarta vendégek az Örök Város viszonozni a legutóbbi vereség Genova vele elég jól. De mivel az új évben nem pontszám, ami egy jó védelem ellen AS tűnt a legnehezebb. Edző Marco Giampaolo fogadni játékosok, mint Muriel, vagy Quagliarella Fernandes a bűncselekmény, míg a kapus Puggionim játszott Silvestre, Škriniar vagy Regina Bereszyńskim.

AS kísértő első és a Juventus akarta, hogy gyakoroljon nyomást. Edző Luciano Spalletti egy meglepő változást a várakozásokkal ellentétben, ő ült Manolas és a helyén épült egy nagyon biztos Thomas Vermaelen. Ahhoz, hogy újra támadni állt Edin Dzeko, aki támogatja a párt Nainggolan és Perotti. A tapasztalt argentin miatt a korábbi elkötelezettség volt szinte, mint egy derbi.

Nem volt, amíg megszerezte a vezetést. Már az ötödik percben tudott emlékezni az utolsó meccset Doria, a pohár, amikor megnyerte simán 4: 0. A mai első meccsen lett Bruno Peresz, aki várta, hogy vegye be a kapus Puggioni védő Emerson fújja közvetlenül a lába előtt. Akkor semmi nem akadályozza, hogy a labdát a Bet365 bonusz hálóba, és ünnepelte – 1: 0.

Sampdoria, de nem adja fel, és azonnal elkezdték támadni. Luis Muriel még mindig nem használja az esélye pontatlansága miatt, de Bruno Fernandes, egy pillanat múlva lehetne jogosan elkapni a fejét. Hanyag védelmében AS lehetővé tette a portugál át a dobozba, ahol már az utolsó pillanatban, hogy oltsa el az összes kapus Wojciech Szczesny! Ezt követően, a lehetőséget, hogy ismét kapott Luis Muriel, aki üldözte különösen duo Peres – Vermaelen, de nyugtalanította pontatlanság.

A játék volt az első pillanatokban a sok szétszórt és egy bizonyos számú hibát mindkét oldalon nagymértékben csökkenti a szépség, a játék. Védelmezőinek gyakran járt nagyon zavaros és Sampdoria nagyon könnyen bejutott a Wolves tizenhatos. Fernandes még égett át, de egy idő után kissé Muriel konzultációt Vermaelen, már felügyelet nélkül, Dennis Praet hit pontosan!

Mint a vezetés kerülhet vissza szinte azonnal, amikor a gyors labda hiányzott egy rivális kapott Edin Dzeko, aki megtalálta a hátsó rögzítési Radja Nainggolan. De a belga középpályás sortüzet is vége! Röviddel a végén az első felében a De Rossi kereszt és az azt követő fejléc Rüdiger vyškrábl kapus Puggioni a gólvonal!

Az elején a második felében változott a forgatókönyv. Bár AS tartotta a labdát, de félszívvel, míg a játékosok vártak, hogy mi fog történni a Sampdoria volt látható a vágy, hogy játsszon. Reggel Nainggolana élén óra játék a mérkőzés, csak a középső kapun. AS fakó sorozat rajongói éljeneztek, amikor Edin Dzeko, aki kapott egy büntetést útlevelet Emerson és hála nedůraznému Škriniar szerzett 2 – 1.

Edző Marco Giampaolo logikailag nem hagyja, hogy a veszteséget a pontokat, ezért törölte a játékot fiatal Patrick Schick, aki a helyszínen középpályás Bruno Fernandes. És Schick döntött! Egy játékos, aki a közelmúltban kíváncsi AS, AS kihasználta a hibát védők és a felvétel után Luis Muriel prostřelil kapus Szczesnyho 2-2 – www.bonusz-online.com.

AS ma, és nem érdemlik meg a pontokat köszönhetően Muriel nekik nem kerül sor. Jobb játszik Doria volt egy szabadrúgást, amely Luis Muriel mindenkit meglepett a stadionban, beleértve a kapus Wojciech Szczesnyho! AS majd kap átnyomni és střídajícímu duo Totti – El Shaarawy lesz kikelt egy pár esélye, de egyikük nem fordult meg. És azt is meg kellett Szczesny menteni az AS Đuričić esélyt!